Menu Sluiten

Bandenservice bij Garage Toonen te Arnhem:

Wielen verwisselen of banden vernieuwen

Wilt u andere wielen onder uw auto of uw banden laten vernieuwen door Garage Toonen. De wagen wordt betrouwbaar opgeheven, de wielen of banden gewisseld, en de wielbouten worden natuurlijk weer met het juiste aandraaimoment vastgezet zodat u weer veilig op weg kan.

Garage Toonen heeft altijd een ruime keuze aan zeer scherp geprijsde zomer- en winterbanden.

Ook opslag van banden is mogelijk

bandenservice
Banden reparatie

Bandenreparatie

U stapt in uw auto of onderweg krijgt u een lekke band. Een ingereden schroef, spijker of ander scherp voorwerp is door het loopvlak van de band heengegaan.

Rijd dan niet meer met de auto! Hiermee brengt u danig veel schade aan de band toe waardoor reparatie vaak niet meer mogelijk is!

Wissel uw wiel met het reservewiel en rijd naar garage Toonen. Wij kunnen voor u beoordelen of de band te herstellen is.

Banden uitlijnen

Onprettig rijgedrag, uw auto trekt in het stuur naar de linker of rechterzijde van de weg. Dit kan eenvoudig ontstaan nadat u een keertje net iets te hard tegen een stoeprand bent opgereden!

Niets aan de hand, veel wagens kunnen nog worden uitgelijnd, waarbij de wielstanden weer recht onder de auto worden gezet.

Garage Toonen beschikt over een uitlijncomputer, waarmee we razendsnel uw auto tot op een tiende van een millimeter nauwkeurig kunnen opmeten. En, meten is weten.

Blijkt hierbij dat uw wielen niet in lijn lopen, dan gaan wij direct aan de slag om deze weer binnen de juiste fabriekstoleranties af te stellen.

Dit bespaart u bandenslijtage en onprettig rijgedrag.

De controleprijs verdient u direct terug door veel besparing op uw bandenslijtage. Mochten de wielen moeten worden uitgelijnd, dan kunnen wij direct de juiste afstelling doorvoeren naar fabrieksspecificaties.

Banden uitlijnen