Menu Sluiten

Auto onderhoud

Zorgeloos van A naar B met uw auto ongeacht slechte weersomstandigheden? Dat lijkt vanzelfsprekend, maar is het absoluut niet. Laat daarom geregeld auto onderhoud plegen om uw mobiliteit en de veiligheid van uw auto te kunnen waarborgen. Om de betrouwbaarheid van uw auto te kunnen verzekeren, is het verstandig om ten minste eens per jaar bij ons langs te komen voor een inspectie. Afhankelijk van de uitkomst hiervan wordt bepaald of onderhoud nodig is, het soort onderhoud wordt bepaald en u krijgt een kostenindicatie. Hierbij nemen wij tevens uw wensen mee. Onze inspectie en advies is bij ons altijd geheel gratis!

Soorten auto onderhoud

We onderscheiden preventief en correctief auto onderhoud. Preventief onderhoud verrichten we bijvoorbeeld door olie te verversen, bandenspanning te controleren en de kwaliteit van onderdelen na te lopen. onderhoudCorrectief onderhoud verrichten we waar al slijtage of schade is ontstaan.Beide onderhoudsvormen dragen bij aan de betrouwbaarheid en veiligheid van uw auto.

Geregeld onderhoud zorgt er tevens voor dat uw auto langer mee gaat en probleemloos door de APK keuring komt.

Zorg voor tijdig onderhoud aan uw auto

Goed en regelmatig onderhoud is belangrijk voor uw auto, u voorkomt er onnodige reparaties mee. Daarnaast is een goed onderhouden auto minder schadelijk voor het milieu en verbruikt minder brandstof. Verder gaat een goed onderhouden auto langer mee. Door tijdig onderhoud uit te laten voeren kunnen problemen vroegtijdig worden gesignaleerd en verholpen voordat dit tot grotere problemen en kosten (!) gaat leiden.