Menu Sluiten

APK keuringen

In Nederland is de Algemene Periodieke Keuring  een wettelijk verplichte controle die u uit moet laten voeren als u een auto heeft. Heeft u een nieuwe auto die op benzine rijdt (anno 2008), dan moet deze na vier jaar voor de eerste keer een APK ondergaan. Daarna moet u uw auto twee keer om de twee jaar laten keuren. Vervolgens dient u jaarlijks een Algemene Periodieke Keuring uit te laten voeren. Voor auto's die op diesel op LPG rijden, is de eerste verplichte keuring na drie jaar. Vervolgens dient hij elk jaar uitgevoerd te worden.

APK bij Garage Toonen te Arnhem

Wij kunnen voor u de keuring van uw auto verzorgen. Wij beoordelen dan uw auto op diverse punten: de keuringseisen. Als wij uw auto goedkeuren, dan ontvangt u een keuringsrapport.

apkMet dit keuringsrapport kunt u dan weer goedgekeurd de weg op.

Bij Garage Toonen kunt u de verplichte Apk-keuring voor uw auto laten uitvoeren voor zowel benzine als diesel voertuigen Dit bedrag is inclusief afmeldkosten, roetmeting, viergastest en BTW.

Deze tarieven gelden voor personen- en bedrijfswagens onder de 3500 kg totaalgewicht. Voor voertuigen boven de 3500 kg hanteren wij eveneens marktconforme prijzen Neem voor meer informatie over de Algemene Periodieke Keuring gerust contact met ons op.